Faktorsúly: 1
Azt mondják az okosok: ha kíváncsi vagy arra, mennyire higiénikus egy étterem konyhája, nézd meg a wc-t. Amilyen a tisztaság a wc-ben, nagy valószínűséggel olyan a konyhában is. Mi várható el egy wc-től? Elsősorban az, hogy legyen. Másodsorban az, hogy elfogadható helyen legyen. (Voltunk már olyan helyen, ahol jó ötperces, többszöri lefelé és felfelé való lépcsőzést is magába foglaló kalandtúra árán sikerült csak pisilni.) Az elfogadhatóságba – amint azt fentebb említettem – az is beletartozik, hogy a klotyó legyen elválasztva a vendégtértől. A tisztaság alapkövetelmény. Hasonlóképpen a felszereltség: zárható fülke, működő villany, vécépapír, hideg- és melegvíz, szappan, kéztörlő és/vagy -szárító.
Plusz pont járhat a következőkért:
Pontlevonás járhat a következőkért:
Továbbá ha hiányoznak (vagy nem megfelelőek) a következők:
2007. augusztus 28., kedd
Mosdó
dátum:
13:46
Címkék: 00 Szempontok
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Miért jó, ha hamutartó van a mosdóban? Gondolom, ott nem lehet dohányozni.
Mert megesik, hogy valaki cigarettával indul el az asztalától a vécé felé. (Furcsa állatfajta a dohányos: ez az én egykori dohánonyos mivoltomra is áll.) Hamutartó hiányában ekkor kénytelen oda hamuzni és dobni a csikket, ahova tudja: a mosdóba, földre vagy a piszoárba.
Megjegyzés küldése