Faktorsúly: 2
Ha jó az étel, az még nem elég – főleg, ha nem elég. Van olyan étterem, ahol a kihozott fogások tökéletesek ugyan, csak éppen tökéletesen alkalmatlanok jóllakásra. A másik véglet sem ideális, bár eggyel jobb: amikor annyi ennivalót hoznak ki, hogy a roppant nagyétkű vendég is kénytelen otthagyni a felét. És persze vannak ennek változatai: kevés hús sok körettel, sok hús kevés körettel, gesztenyepüré jelzésértékű tejszínhabbal vagy fordítva stb. Ugyanide tartozik a kihozott ital mennyisége is: egyrészt, hogy mércés pohárban szervírozzák-e, másrészt, hogy az ital szintje és a mérővonal milyen távolságban van egymástól (és milyen irányban).
Plusz pont járhat a következőkért:
- Mércés pohárban több van [1]
- Bőséges adagok [1–3]
- Ajándék fogás, ital stb. [1–4]
Pontlevonás járhat a következőkért:
- „Normál” jóllakáshoz kevés [1–4]
- Köret aránya nem megfelelő [1–2]
- Összetevők aránya nem megfelelő [1–4]
- Mércés pohár nincs, ahol kéne (pl. sörnél, röviditalnál stb.) [1–2]
- Mércés pohárban kevesebb van [1–3]
- Az elfogyasztott kenyeret külön felszámítják [1]
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése