2008. március 10., hétfő

Salaam Bombay Indiai Étterem

Név: Salaam Bombay Indiai Étterem
Cím: 1051 Budapest, Mérleg u. 6.

Teszt időpontja: 2008. február 22.
Amit ketten fizettünk: 14.000,– Ft



SzempontJegySúlyPontMegjegyzés
Környezet8216Kényelmetlen a bútor (legalábbis ott, ahol mi ültünk).
Tálalás6212Só, bors, fogvájó nem volt; volt helyette papír alátét.
Étlap717Némileg használt, nehezen érthető. Az, hogy létezik desszertlap, nincs feltüntetve.
Választék10220
Étel minősége10550Nem akarunk úgy csinálni, mintha értenénk az indiai konyhához, de amit kaptunk, azt tökéletesnek éreztük; nagyon jól esett.
Étel mennyisége9218
Személyzet szakértelme2816Mint a Murphy-törvényben: amit el lehetett rontani, azt a két pincérnő kevés kivétellel elrontotta.
Személyzet kedvessége3618A mísz mogorvaság és a jópofizós közvetlenkedés idegesítő keveréke. Továbbá a két pincérnő veszekedése („Én is dolgozom, mi a faszt akarsz?!” sajnos a mi hallótávolságunkon belül zajlott.)
Számlázás4624Amit kaptunk, az számvitelileg nem volt számla (sem nyugta), de oly módon, ami ebben a műfajban a legfelháborítóbb: megtévesztő elszámolást kaptunk, minden rajta volt, még az adószám is – csak éppen számlaszám híján ez nem több egy dizájnos összeadóívnél.
Mosdó818Melegvíz nincs, a hidegvíz viszont jéghideg. A vécékagylót óriásokra tervezték: a 174 cm magas tesztelőnek ülő helyzetben alig ért le a lába.
Szubjektív6530Az étel vitán felül lenyűgöző. Annál sajnálatosabb, hogy ilyen szerencsétlen körülmények között jut el a vendéghez. A Salaam Bombay szakácsai jobb éttermet érdemelnének maguknak.
Összesen:40219
Súlyozott átlag:5,48

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Estabilizador e Nobreak, I hope you enjoy. The address is http://estabilizador-e-nobreak.blogspot.com. A hug.

Névtelen írta...

Ami a személyzetet illeti, sajnos teljesen igazad van. De a szakács(ok)kal kapcsolatban is, szerintem ez a legjobb indai étterem Bp-n. Viszont indiaiban felesleges a só/bors az asztalra.

Dan írta...

Balatonboglár, Kinizsi Étterem! Mindent visz, szezon után brutálisan szarok!
http://cyconet.blogspot.com/

Névtelen írta...

miert ne:)